Kestopigmentointi & Microblading


Kestopigmentointi on kulmakarvojen ja silmänrajausten pysyvää korostamista ihon pintakerrokseen vietävän väripigmentin avulla.

Käytössäni on laadukkaat ja puhtaat Swiss Color rautaoksidittomat väripigmentit joihin voit tutustua tarkemmin tästä.

Pigmentoinnin ei ole tarkoitus olla voimakkaan meikin korvike vaan asiakkaan luonnollista kauneutta ja kasvon muotoja korostavaa. Pigmentointi helpottaa ihanasti arkea ja antaa huolitellun tunteen!


Pigmentointi alkaa aina info-tuokiolla, kirjallisen materiaalin ja kotihoito-ohjeiden läpi käymisellä sekä mallin ja värin suunnitelmalla. Pigmentointia ei aloiteta ennen kuin huolellinen suunnitelma on tehty. Itse pigmentointia varten huolellinen esipiirrustus ja mittaaminen on tärkeä vaihe. Käytämme työskentelyn aikana puuduttavaa geeliä.

Pigmentoinnin jälkeen ensimmäisen vuorokauden aikana pigmentoinnin päälle muodostuu ns rupikerros jota
pidetään siihen tarkoitetulla voiteella pehmeänä niin kauan kunnes iho on täysin parantunut. Tähän paranemisprosessiin menee aikaa noin viikko.Paranemisen aikana kastelu ja hikoilu on kielletty.

Heti laiton jälkeen pigmentoitu alue näyttää tummemmalta, myös pientä turvotusta ja punoitusta voi tulla. Tämän vuoksi ajankohta on hyvä suunnitella niin ettei sinulla ole esimerkiksi tärkeitä juhlia tai aurinkolomaa heti pigmentoinnin jälkeen.

Annathan ihon parantua rauhassa!

Kestopigmentointi haalistuu ihosta ajan saatossa ja värin hyvänä pysyminen on hyvin yksilöllistä. Keskimäärin pigmentointi pysyy hyvänä 1-3 vuotta (mikroblading 6-12kk) jonka jälkeen värin voi antaa haalistua pois tai käydä pigmentoinnin vahvistuksessa.

Kestopigmentoinnin etu on pigmentointivärin haalistuminen, jolloin se tuo mahdollisuuden muuttaa pigmentoinnin sijaintia, väriä ja muotoa kasvojen muuttuessa ja ajan kuluessa. Kestopigmentoinneissa käytämme niihin tarkoitettuja omia laadukkaita ja puhtaita värejä.


SILMIEN RAJAUKSET

Kaunis rajaus aivan yläripsien tyvessä korostaa ja kirkastaa katsetta.
Silmien rajaukset kestopigmentoinnilla teen korkealaatuisella Swiss Colorin kestopigmentointilaitteella sekä laadukkailla Swiss Colorin kestopigmentointiväreillä jotka eivät sisällä rautaoksideja.
Asiakas saa pitää silmän kiinni koko toimenpiteen ajan ja myös tässä pigmentoinnissa ihoa puudutetaan tekemisen aikana.


Silmien pigmentoinnissa valttina ei ole voima vaan rauhallinen
tekeminen joten tähänkin varataan aikaa noin 2 tuntia. Silmänympärysiho voi olla turvonnut heti laiton jälkeen ja vielä seuraavanakin päivänä. Kotona luomia hoidetaan muutaman päivän ajan aamuin illoin jälkihoitovoiteella jonka saat meiltä mukaasi.

Tulethan rajausten pigmentointiin ilman ripsien pidennyksiä. Ripsiä pidentävistä seerumeista on pidettävä taukoa vähintää 6kk ennen ja jälkeen pigmentoinnin.


Silmien rajausten kestopigmentoinnissa en tee liioitellun voimakkaita, paksuja siipimäisiä rajauksia vaan luonnollisia ja kauniita rajauksia aivan ripsien tyveen silmän muodon mukaan.KULMAKARVAT

Kulmakarvojen kestopigmentointiin käytössäni on 2 eri tekniikkaa:

- Klassinen kestopigmentointi on kestopigmentointilaitteella tehtävä pigmentointi (kuten myös silmien rajaukset) jossa käsikappaleen päässä pienet, ontot värillä täytetyt neulat kuljettavat väriä ihon sisään. Klassisen kestopigmentoinnin etu on yleensä parempi pysyvyys ihossa ja kone myös takaa ettei väri mene liian syvälle ihoon.Klassinen kestopigmentointi kuluu ihosta pois tasaisesti joten on kaunis myös haalistuessaan. Koneella tehdyt Shadow kulmat ovat valmiina kauniin pehmeät ja tykätyin tapa tehdä kulmien kestopigmentointia. Kestopigmentointi pysyy yleensä ihosta riippuen hyvänä 1-3 vuotta.

- Microblading on kauneuden maailmassa yleistynyt uusi tekniikka jossa viedä väriä ihon pintakerroksen sisään manuaalisesti kertakäyttöisellä kynää muistuttavalla välineellä jonka kärjessä on pieniä neuloja rinnakkain. Tällä instrumentilla piirretään väriä ihoon karva kerrallaan tai/ja tehdään pehmeää häivytystä. Tässä tekniikassa käden painolla on suuri merkitys ja lopputulos pysyy yleensä hyvänä 6-12kk.

Tekniikan valintaan vaikuttaa moni asia joten siksi suunnittelemme kestopigmentoinnit aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Kestopigmentoinnilla & Microbladingilla saadaan luotua monen eri tyylisiä kulmakarvoja - karvamaista, pehmeää & puuterista tai meikatun näköistä voimakkaampaa jälkeä, suunnitellaan yhdessä!


-----------------------------------

HINNASTO


Yläluomen rajaus 335,-

Ylä- ja alaluomen rajaukset 370,-

Kulmien kestopigmentointi 360,-

Kulmien microblading 295,-

(Nämä pigmentoinnit sisältävät kaksi käyntikertaa puudutuksineen sekä jälkihoitovoiteen, tarvittaessa 3. käynti 6-8 viikon kuluttua +80,-)

Jatkovahvistus meillä alusta asti tehdyille pigmentoinneille 140,- / kerta


HUOM! Muualla tehtyjen pigmentointien korjaukset/muokkaukset aina katsotaan ja suunnitellaan tapauskohtaisesti. Varaa konsultointiaika tai ota yhteyttä ennen ajanvarausta jos sinulla on vanhaa muualla tehtyä väriä ihossa.

---------------
Pigmentoinnit eivät sovi jos:

- olet alle 18 vuotias

- olet raskaana tai imetät

- kehossa on jokin tulehdus esimerkiksi parantumaton haava, kova flunssa tai muu vastaava

- sinulla on antibioottikuuri tai roaccutan lääkitys

-syöpähoitojen päättymisestä on alle 6kk

- sinulla on diabetes tai verenohennuslääkkeet käytössä (kysy lääkäriltä lupa)

- sinulla on HIV tai hepatiitti

- jos olet allerginen puudutusaineelle

- sinulla on todettu keloiditaipumusta ihossa

Kotihoito-ohjeet (vaihtelee hieman alueittain, tarkat hoito-ohjeet saat paikan päällä)

Tässä esimerkkejä kulmien hoito-ohjeista:

- Vältä kastelemista, saunaa, solariumia, aurinkoa, hikoilua niin kauan kun ihoalue on parantunut (n viikko)
- Pigmentointia rasvataan parantumisvaiheen ajan aamuin ja illoin (tähän sopivan voiteen ja kirjalliset ohjeet saat meiltä mukaasi)
- Älä raavi äläkä turhaan koskettele aluetta kunnes iho on parantunut täysin
- Pigmentointi näyttää voimakkaammalle heti laiton jälkeen, vahvistus tehdään noin 6-10 viikon kuluttua


KATSO KUVIA TEKEMISTÄNI TÖISTÄ, KLIKKAA TÄSTÄ

KESTOPIGMENTOINNIN POISTO


Käytössä on 2 vaihtoehtoa. Valitaan tapauskohtaisesti sopiva menetelmä joten tähän et voi varata aikaa nettiajanvarauksen kautta.


Poistaminen on aina vaikeampaa, kuin värin vieminen ihooon ja vaatii aikaa sekä kärsivällisyyttä mutta on mahdollista. Poistolla voidaan käsitellä koko kulmat tai vain osa. Syitä pigmentoinnin poistoon voi olla esimerkiksi liian tumma väri, huonolaatuinen väri joka on muuttunut ihossa tai vaikka epäsymmetrinen muoto.NaCl Liotus 89€/kerta

NaCl liotus on poistomenetelmistä hellävaraisin. Se ei jätä ihoon toimenpiteen jälkeen juuri minkäänlaisia jälkiä. Siitä ei muodostu rupea, vain kevyt hilseily tapahtuu ihon pinnalla sen uusiutuessa. Toimenpiteitä tarvitaan usein ainakin 5-10 kertaa jolloin koko hoitoprosessi venyy noin vuoden mittaiseksi riippuen siis halutusta lopputuloksesta. Jo 2-3 käsittelylläkin voidaan saada aikaan huomattavaa vaalenemista. Tämä liuotus nopeuttaa ihon normaalia prosessia käsitellä väri pois ihosta.


ColorX Light 119€/kerta


ColorX Light edustaa poistamisen uusinta tietoa ja taitoa. Menetelmä on patentoitu. Fysiologisen maitohapon avulla väri nousee ihosta pois. Toimenpiteen jälkeen alueelle muodostuu ns rupikerros jota hoidetaan kotona siihen tarkoitetulla omalla hoitovoiteella. Voide kuuluu hintaan ja saat sen mukaasi toimenpiteen yhteydessä.