Kasvohoidot

Kasvohoitojen menu on kattava. Varatessasi aikaa kasvohoitoon sinun ei tarvitse tietää hoitoa etukäteen, varaan asiakkaalle aikaa aina reilusti joten hoito voidaan valita paikan päällä yhdessä ihon kunnon ja sinun toiveiden mukaan.


Hoitojen lisäksi myös ihon oikea kotihoito on äärimmäisen tärkeää. Tunteessa on monipuolinen valikoima ihonhoitotuotteita myynnissä ja ammattilaisen kanssa onkin hyvä miettiä juuri sinulle sopivat kotihoitotuotteet.

Voit halutessasi tehdä tuoteostoja hoidon yhteydessä tai tulla ostoksille ilman hoitoa. Sovithan ostosajan etukäteen niin olen varmasti sinua palvelemassa.


Kattava Pandhy`s luonnonkosmetiikan oma kasvohoitomenu aukeaa sinulle tästä!

Happokuorinnan & neulauksen yhdistelmähoito Lift MESO Consept aukeaa sinulle tästä!


Minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä lämmin öljyhieronta päälle, decolleteelle, hartioille ja käsille +30,-


UUTTA! BiON Signature Expert yksilöllinen kasvohoito 75,-

Ihonpuhdistuksella 85,-

Täysin uudistuneet Bion kasvohoidot valitaan aina paikan päällä ihon tarpeiden mukaisesti. Signature Expert hoitoja on 10 erilaista joista löytyy jokaiseen ihon tarpeeseen oma.


BiON Happohoito 75,-

Ihonpuhdistuksella 85,-
BiON hapotushoidot ovat luonnon oma keino uudistaa ihoa tehokkaasti. Käytämme hoidoissa maito-tai glykolihappoa, runsaasti vitamiineja sekä muita ihon toiminnalle tärkeitä rakennusaineita.

Happokuorinnoilla hoidamme mm aknea, aknearpia, laajentuneita huokosia, juonteita, rasvaista ihoa sekä ihon sävyeroja ja heleyden puutetta

Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla 3-6krt niin että hoidoilla on väliä 1-3 viikkoa.

Timanttihionta kasvoille 75,-

Ihonpuhdistuksella 85,-

Minitimantti 49,-

(Minitimantti sopii erityisen hyvin pienen aluuen käsittelyyn tai kevyenä tutustumishoitona hiontahoitoihin. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, hionta, kosteusvoide.)

Timanttihionta pitkän kaavan mukaan 105,-

(Pitkän kaavan mukaan hoidossa hoidetaan kasvojen lisäksi myös kaula ja decolletee sekä tehdään rentouttava hieronta hartioista päähän saakka

Timanttihionta heleyttää, kirkastaa, puhdistaa ja uudistaa tehokkaasti ihon pintaa. Ihosta tulee erittäin vastaanottavainen hoitoaineille ja ihanan sileä. Hiontahoidoilla voidaan hoitaa mm pintajuonteita, heleyden puutetta, laajentuneita huokosia sekä pigmenttimuutoksia


Erittäin pidetyillä hionta- ja happohoidoilla saadaan näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen, pitkäaikaisia tuloksia saadaan sarjahoidolla joka suunnitellaan yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan. Timanttihionta ei sovellu erittäin ohulle tai kuivalle iholle.


CarboDerm Karboksiterapia 75,-

Karboksiterapia ihonpuhdistuksella 85,-

Karboksiterapia on kasvohoitojen yksi monipuolisimmista hoidoista. Karboksinaamion tuottama hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin kiihdyttäen verenkiertoa, aktivoiden ihon aineenvaihduntaa, poistaen kuona-aineita sekä edistäen voimakkaasti ihon puhdistumista.


YHDISTELMÄHOITOJA:

Timanttihionta tai happokuorinta & karboksiterapia 105,-

Timanttihionta tai happokuorinta & ihonpuhdistus & karboksi 115,-

Timanttihionta & kiinteyttävä ultraäänihoito 100,-

Timanttihionnan sekä imeyttävän ultraäänen yhdistelmähoito sopii erityisen hyvin aikuiselle iholle joka kaipaa kirkastusta, heleytystä sekä napakkaa kiinteyttävää hoitoa.


Ihonpuhdistus 60,-
Ihonpuhdistus joko mekaanisesti tai ultraäänellä. Hoidon kesto n 45min.Tehokas Kaksoispuhdistus 70,-
Hoitoon kuuluu sekä mekaaninen että ultraääni puhdistus.


Freshing UP! 49,-

30min raikastava pikahoito esimerkiksi juuri ennen juhlaa tai erityisen herkälle iholle tutustumishoitona kasvohoitojemme maailmaan.Ihonpuhdistus selälle 55 ,-
Puhdistava ja rentouttava käsittely koko selälle


BiON ihoanalyysi 62,-
Onko ihollasi aknea tai ruusufinniä? Tämä on juuri sinulle!Kartoitetaan yhdessä ihosi kunto ja tehdään hoitosuunnitelma.

BiON ihoanalyysi sisältää sisältää Starter Kit- tuotepakkauksen (arvo 62,-) jolla täsmähoidat ihoasi kotona BiON tuotteilla n. kuukauden ajan.