Kasvohoidot

Hoitovalikoimastamme löydät monipuoliset kasvohoidot ja ihonpuhdistukset!

Varatessasi aikaa kasvohoitoon ei sinun tarvitse tietää hoitoa etukäteen, meillä asiakkaalle varataan aikaa aina reilusti joten hoito voidaan valita paikan päällä yhdessä ihon kunnon ja asiakkaan toiveiden mukaan.


Hoitolamme ihonhoitosarjat ovat BiON sekä Pandhy`s . Klikkaamalla pääset tutustumaan!


Hoitojen lisäksi myös ihon oikea kotihoito on äärimmäisen tärkeää. Meillä on monipuolinen valikoima ihonhoitotuotteita myynnissä ja ammattilaisen kanssa on hyvä miettiä juuri sinulle sopivat kotihoitotuotteet ja meikit.

Kattava Pandhy`s kasvohoitomenu aukeaa sinulle toiseen ikkunaan tästä!


Mikroneulaushoito Lift MESO Consept on tullut täydentämään tehokkaita kasvohoitopalveluitamme, lue lisää tästä!


Muut kasvohoitopalvelut:


Minkä tahansa kasvohoidon yhteydessä lämmin öljyhieronta päälle, decolleteelle, hartioille ja käsille +30€

Ihana liittää vaikkapa lahjahoitoon!


BiON ihoanalyysi 62€

Onko ihollasi aknea tai ruusufinniä? Tämä on juuri sinulle!Kartoitetaan yhdessä ihosi kunto ja tehdään hoitosuunnitelma.
BiON ihoanalyysi sisältää sisältää Starter Kit- tuotepakkauksen (arvo 62,-) jolla täsmähoidat ihoasi kotona BiON tuotteilla n. kuukauden ajan.


Ihonhoitokoulu 80€

Tule opettelemaan yhdessä ammattilaisen kanssa sinun iholle sopiva kotihoitorutiini. Saat valita hoitotuotteita 80€ arvolla. Ihonhoitokoulu voidaan järjestää myös pienelle ryhmälle!


Bion kasvohoito alk. 70€

Bion kasvohoidot räätälöidään aina paikan päällä ihon tarpeiden mukaisesti. Useita eri vaihtoehtoja.


BiON Happohoito 70€

BiON Happohoito ihonpuhdistuksella 80€

BiON hapotushoidot ovat luonnon oma keino uudistaa ihoa tehokkaasti. Käytämme hoidoissa maito-tai glykolihappoa, runsaasti vitamiineja sekä muita ihon toiminnalle tärkeitä rakennusaineita.

Happokuorinnoilla hoidamme mm aknea, aknearpia, laajentuneita huokosia, juonteita, rasvaista ihoa sekä ihon sävyeroja ja heleyden puutetta

Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla 3-6krt niin että hoidoilla on väliä 1-3 viikkoa. Jokainen sarjahoito suunnitellaan yksilöllisesti ihon tarpeiden mukaan.


Timanttihionta 70€

Timanttihionta ihonpuhdistuksella 80€

Timanttihionta & kiinteyttävä UltraLift aikuiselle iholle 95€

Erittäin pidetty hiontahoitomme heleyttää, kirkastaa, puhdistaa ja uudistaa tehokkaasti ihon pintaa. Ihosta tulee erittäin vastaanottavainen hoitoaineille ja ihanan sileä! Hiontahoidoilla voidaan hoitaa mm pintajuonteita, heleyden puutetta, laajentuneita huokosia sekä pigmenttimuutoksia


Erittäin pidetyillä hionta- ja happohoidoilla saadaan näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen, pitkäaikaisia tuloksia saadaan sarjahoidolla joka suunnitellaan yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaan.


CarboDerm Karboksiterapia 75€

Todellinen happihoito kasvojen iholle!

Karboksihoidoss hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihon kerroksiin kiihdyttäen verenkiertoa, aktivoiden ihon aineenvaihduntaa, poistaen kuona-aineita sekä edistäen ihon puhdistumista.

CarboDerm & Ihonpuhdistus 85€

Timanttihionta & Carbo Derm 105€

BiON maitohappokuorinta & CarboDerm 105€

Timanttihionta & CarboDerm & ihonpuhdistus 115€

BiON maitohappokuorinta & CarboDerm & ihonpuhdistus 115€Ihonpuhdistus 60€

Joko mekaanisesti (hyvä mustapäille) tai hellävaraisesti ja tehokkaasti ultraäänellä (hyvä herkälle iholle)Tehokas Kaksoispuhdistus 70 €

Sisältää sekä mekaanisen että ultraääni puhdistuksen. Todellinen tehopuhdistushoito


Freshing UP! 49€

30min raikastava pikahoito esimerkiksi juuri ennen juhlaa tai erityisen herkälle iholle tutustumishoitona kasvohoitojemme maailmaan.Ihonpuhdistus selälle 55 €

Puhdistava ja rentouttava käsittely koko selälle


Vartalo- ja hemmotteluhoidot sivulta löydät valmiita kokonaisuuksia myös kasvohoidoista

Tervetuloa hoidattamaan ihoasi!