Kestopigmentoinnin poistoPoistaminen on aina vaikeampaa, kuin värin vieminen ihooon ja vaatii aikaa sekä kärsivällisyyttä, mutta on mahdollista.

Poistolla/vaalentamisella voidaan käsitellä koko kulmat tai vain pieni osa.

Syitä pigmentoinnin poistoon voi olla esimerkiksi liian tumma väri ,huonolaatuinen väri, joka on muuttunut ihossa tai vaikka epäsymmetrinen muoto.


NaCl Liotus

89€/kerta

NaCl liotus on poistomenetelmistä hellävaraisin. Se ei jätä ihoon toimenpiteen jälkeen juuri minkäänlaisia jälkiä. Siitä ei muodostu rupea, vain kevyt hilseily tapahtuu ihon pinnalla sen uusiutuessa. Toimenpiteitä tarvitaan usein ainakin 5-10 kertaa jolloin koko hoitoprosessi venyy noin vuoden mittaiseksi riippuen siis halutusta lopputuloksesta. Jo 2-3 käsittelylläkin voidaan saada aikaan huomattavaa vaalenemista. Tämä liuotus nopeuttaa ihon normaalia prosessia käsitellä väri pois ihosta.
ColorX Light & ColorX

Pieni alue 89,-/kerta

Koko kulmat 149,-/kerta

ColorX käsittelyt edustaa poistamisen uusinta tietoa ja taitoa. Menetelmä on patentoitu. Fysiologisen maitohapon avulla väripigmentti nousee ihosta pois. Toimenpiteen jälkeen alueelle muodostuu ns rupikerros jota hoidetaan kotona siihen tarkoitetulla omalla hoitovoiteella. Voide kuuluu hintaan ja saat sen mukaasi kotihoito-ohjeiden kera toimenpiteen yhteydessä. ColorX on voimakkaampi poistotapa kuin NaCl liotushoito mutta koska jokaisen iho ja poistettava pigmentti ovat yksilöllisiä niin poistotapa valitaan yhdessä paikan päällä.


Käytössä on 2 vaihtoehtoa. Valitaan tapauskohtaisesti sopiva menetelmä joten tähän et voi varata aikaa nettiajanvarauksen kautta.