BiON Kasvohoidot


BiON on yhdysvaltalainen klinikkatason ammattikosmetiikkasarja joka on ollut Tunteen valikoimassa jo vuosia ja saavuttanut vankan suosion niin omassa kuin asiakkaideni käytössä.

BiON-tuotteiden taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö.
Tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä.
Tuotteet ottavat myös aina huomioon ihon hyvinvoivalle toiminnalle välttämättömän hieman happaman pH-arvon ja siksi kaikki hoitotuotteet ovat pH-tasapainotettuja.
BiON tuotteet eivät sisällä nanoteknologiaa, mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita - tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia.

BiON tuotesarjan tuotteet on myynnissä meillä myös ihon kotihoitoon
SIGNATURE EXPERT ERIKOISKASVOHOIDOTBiON Signature Expert kasvohoidoissa on useita erilaisia tarkoin suunniteltuja
kasvohoitokokonaisuuksia. Voimme valita yhdessä paikan päällä ihollesi
hoitohetkellä sopivan hoidon tai voit valita haluamasi hoidon jo valmiiksi seuraavista vaihtoehdoista.

Jokainen Signature Expert hoito noudattaa tarkoin suunniteltua hoitoprotokollaa ja Tunteen tuttuun tapaan myös rentouttavaa, nautinnollista kasvojen, pään tai decolletee-alueen hierontaa.

C-BRIGHTEN & ANTIOXIDANT 90,-

Herätä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn!

C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuden tuntua boostamalla kollageenin tuotantoa. C - Brighten & Antioxidant-hoitomme tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kevyesti lämmittävä ja entsymaattisesti kuoriva kurpitsanaamio aktivoi tehokkaasti mikroverenkiertoa ja lisää ihon hapensaantia.

Kenelle? Elottomalle, hehkua ja kimmoisuutta menettäneelle ihotyypille, ikääntyvälle iholle, lievien pigmenttimuutosten hoitoon.


HYDRA GLOW 85,-

Tämä hoito on saanut inspiraation korealaisesta ihonhoidosta jossa syväkosteutettu iho korostaa ihon hehkuvan kaunista terveyttä

Hydra Glow-hoito imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Tasaisen kiiltävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta. Hoito auttaa tasoittamaan merkittävästi ihon pintarakennetta. Luonnolliset kosteustekijät sekä aminohapot täydentävät biologista kosteussäilöä, ylläpitäen pitkäkestoisesti ihon mukavaa joustavuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kenelle? Pintakuivalle ja elottomalle iholle.CALMING COMFORT 85,-


Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus - ja atopia sekä couperoottisuus.
CC - Calming Comfort-hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta. Hoidossa hyödynnettävät bioaktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan ihoa suojaavalle lipidikerrokselle suojaa, jolloin epämukavien iho-oireiden muodostuminen vähenee. Hoito stimuloi myös biologisten keramidien tuotantoa, vahvistaa heikentyneitä kapillaariseinämiä ja ylläpitää ihon pehmeän rauhoittavaa tuntua.

Kenelle? Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle.


A-BOOSTER 85,-


Täydellistä Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta.
Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastisuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valovoimaista hehkuaan.
A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta.
Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.
Kenelle? Ikääntyneelle, ohentuneelle, elastisuutta menettäneelle ja juonteiselle iholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon.


LIFT ESSENCE 85,-


Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja silottaen välittömästi ihon pintakerrosta. Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin - ja elastiinin tuotantoa, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua.
Hoidon syväulotteiset ja raikkaat antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.


Kenelle? Ilmejuonteiden tasoitukseen, ihon liftaukseen ja kiinteyttämiseen.BLEMISH BALANCE 79,-
Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa.
Blemish Balance-hoitomme soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknenhoidon tueksi, nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia sekä hallintaa.
Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista.
Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi - ja yrttiuutteita.

Kenelle? Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan.

BiON HAPPOKUORINTA 79,-


Tarvittaessa ihonpuhdistus +15,- mikäli ihossa on mustapäitä/epäpuhtautta

Happokuorinnat uudistaa ihoa tehokkaasti, kirkastaa ihon sävyä, tasoittaa aknearpia, supistaa laajentuneita ihohuokosia, hoitaa kuivaa ja hilseilevää ihoa, häivyttää pigmenttiläiskiä sekä madaltaa ryppyjä ja juonteita. Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen mutta pidempiaikaisten tulosten saavuttamiseksi hoitoa suositellaan tehtäväksi 3-6 kerran sarjahoitona. Sarjahoidot suunnitellaan aina yksilöllisesti ihon kunnon ja tarpeiden mukaisesti. Hoito sopii myös kuivalle ja herkälle iholle!


BiON hapotushoidot ovat luonnon oma keino uudistaa ihoa
tehokkaasti. Käytämme hoidoissa BiON maito-tai glykolihappoa, runsaasti vitamiineja
sekä muita ihon toiminnalle tärkeitä rakennusaineita.


Parhaat tulokset saadaan
sarjahoidolla 3-6krt niin että hoidoilla on väliä 1-3 viikkoa.Sarjahoitoetu: 2. hoitokerrasta
alkaen -15% kun hoitojen väli max 3 viikkoa.


BiON Ihonpuhdistus nuorelle iholle 65,-

Alle 18v nuorelle puhdistava hoito. Ihonpuhdistus tehdään joko mekaanisesti tai ultraäänellä ihon kunnon mukaisesti. Hoitoon kuuluu myös ohjeistus ihon kotihoitoon. Nuorelle iholle voidaan tehdä useimpia valikoimassa olevia hoitoja, tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi ensimmäiselle käynnille.
BiON FRESHING UP! 49,-


30min raikastava
pikahoito esimerkiksi juuri ennen juhlaa tai erityisen herkälle iholle
tutustumishoitona kasvohoitojemme maailmaan


IHONPUHDISTUS SELÄLLE 60 ,-

Puhdistava ja rentouttava käsittely koko selälle


IHONHOIDON ETÄOHJAUKSET

BiON etäohjaukset sopivat sinulle jos haluat yksilöllisesti sinun ihollesi räätälöidyn ihonhoitorutiinin ja ammattilaisen tuen ihon kotihoitoon.