BiON Kasvohoidot


BiON on yhdysvaltalainen klinikkatason ammattikosmetiikkasarja joka on ollut Tunteen valikoimassa jo vuosia ja saavuttanut vankan suosion niin omassa kuin asiakkaideni käytössä.

BiON-tuotteiden taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö.
Tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä.
Tuotteet ottavat myös aina huomioon ihon hyvinvoivalle toiminnalle välttämättömän hieman happaman pH-arvon ja siksi kaikki hoitotuotteet ovat pH-tasapainotettuja.
BiON tuotteet eivät sisällä nanoteknologiaa, mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita - tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia.

BiON tuotesarjan tuotteet on myynnissä meillä myös ihon kotihoitoon
SIGNATURE EXPERT KASVOHOITO 75,-SIGNATURE EXPERT KASVOHOITO IHONPUHDISTUKSELLA 90,-Täysin uudistuneissa
BiON Signature Expert kasvohoidoissa on useita erilaisia tarkoin suunniteltuja
kasvohoitokokonaisuuksia. Voimme valita yhdessä paikan päällä ihollesi
hoitohetkellä sopivan hoidon seuraavista vaihtoehdoistaHYDRA GLOW on saanut inspiraation korealaisesta ihonhoidosta jossa syväkosteuttu iho korostaa ihon hehkuvan kaunista terveyttä


C-BRIGHTEN & ANTIOXIDANT herättä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuuden tuntua


BLEMISH BALANCE on kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa ja aknen hallintaa. (Tämä hoito sisältää myös ihonpuhdistuksen, hinta 75,-)


CALMING COMFORT rauhoittaa, ravitsee sekä pehmentää kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus ja atopia sekä couperoottisuus


LIFT ESSENCE on peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä


A-BOOSTER, täydellistä Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta. Aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta sekä vahvuutta.


BiON HAPPOKUORINTA 75,-


BiON HAPPOKUORINTA IHONPUHDISTUKSELLA 90,-

(Ihonpuhdistus mekaaninen/ultraääni)


BiON hapotushoidot ovat luonnon oma keino uudistaa ihoa
tehokkaasti. Käytämme hoidoissa BiON maito-tai glykolihappoa, runsaasti vitamiineja
sekä muita ihon toiminnalle tärkeitä rakennusaineita.Happokuorinnoilla hoidamme mm
aknea, aknearpia, laajentuneita huokosia, juonteita, rasvaista ihoa sekä ihon
sävyeroja ja heleyden puutettaParhaat tulokset saadaan
sarjahoidolla 3-6krt niin että hoidoilla on väliä 1-3 viikkoa.Sarjahoitoetu: 2. hoitokerrasta
alkaen -15% kun hoitojen väli max 3 viikkoa.


KLASSINEN IHONPUHDISTUS 60,-

Ihonpuhdistus joko mekaanisesti tai
ultraäänellä. Hyvä hoito esimerkiksi nuorelle iholle.

Hoidon kesto n 45min.
BiON FRESHING UP! 49,-


30min raikastava
pikahoito esimerkiksi juuri ennen juhlaa tai erityisen herkälle iholle
tutustumishoitona kasvohoitojemme maailmaan


IHONPUHDISTUS SELÄLLE 60 ,-

Puhdistava ja rentouttava käsittely koko selälle


IHONHOIDON ETÄOHJAUKSET

BiON etäohjaukset sopivat sinulle jos haluat yksilöllisesti sinun ihollesi räätälöidyn ihonhoitorutiinin ja ammattilaisen tuen ihon kotihoitoon.