Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Puhdistus ja kasvovedet

Tuotteita yhteensä 7 kpl
bion-gentle-cream-cleanser.jpg&width=280&height=500

Gentle Cream Cleanser

Erittäin hellävarainen ja täysin tensiditön puhdistusvoide joka on kehitetty vastaamaan erityisherkän ja kuivan ihon tarpeita. Rauhoittavan täyteläinen voide muuttuu kosketuksissa veden kanssa lempeäksi puhdistusmaidoksi, joka liuottaa iholtasi meikin sekä kuona-aineet, jättäen ihon puhdistetuksi, rauhoitetuksi..
Hinta: 39.20 €
bion-cleanser-for-normal-skin.jpg&width=280&height=500

Cleanser for Normal Skin

Kevyesti vaahtoutuva puhdistusgeeli joka samanaikaisesti puhdistaa sekä kosteuttaa ihoa. Puhdistaa hellävaraisesti meikin, jopa vedenkestävän maskaran sekä aurinkovoiteen jäämät kuivattamatta ihoa. Raikas koostumus elvyttää ihoasi antioksidanttisella limettiöljyllä sekä hydrolysoidulla kauraproteiinilla..
Hinta: 29.90 €
bion-antibacterial-cleanser.jpg&width=280&height=500

Antibacterial Cleanser

Antibakteerinen ja kosteuttava puhdistusgeeli joka auttaa tehokkaasti vähentämään epäpuhtauksia sekä mustapäiden muodostumista. Virkistävä ja kevyesti vaahtoutuva koostumus syväpuhdistaa huokosia ja poistaa hellävaraisesti tukkeumia aiheuttavaa kuollutta ihosolukkoa, epäpuhtauksia ja aknea aiheuttavia..
Hinta: 29.90 €
bion-bacteriostat-cleanser.jpg&width=280&height=500

Bacteriostat Cleanser

Antibakteerinen ja rauhoittava puhdistusgeeli erityisesti tulehtuneelle akneiholle, joka auttaa merkittävästi vähentämään märkänäppylöiden syntymistä. Kevyesti viilentävä puhdistusgeeli puhdistaa hellävaraisesti epäpuhtauksia, kuona-aineita ja aknea aiheuttavia p.acnes bakteereja, jättäen ihosi tuntumaan..
Hinta: 29.20 €
bion-glycolic-cleanser.jpg&width=280&height=500

Glycolic Cleanser

Kevyesti vaahtoutuva ja kosteuttava puhdistusgeeli syväpuhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset sekä “sulattaa” samean kuolleen ihosolukon, tuoden esiin tasapainoisen ja heleän kauniin ihon. Tämä puhdistusgeeli on paljon enemmän kuin perinteinen puhdistustuote, sillä se on rikastettu miedolla annoksella..
Hinta: 38.70 €
bion_calming_toner120.png&width=280&height=500

Calming Toner

Tuotekoko 120ml
Ihoa nesteyttävä ja punoitusta rauhoittava kasvovesi yhdessä tuotteessa. Kehitetty erityisesti akneen, aknevaurioihin, ruusufinniin ja couperosaan taipuvaiselle iholle. Täysin alkoholiton koostumus on rikastettu anti-inflammatoorisilla aktiiveilla sekä uudistavilla vitamiineilla, aminohapoilla..
Hinta: 34.00 €
bion-refreshing-toner.jpg&width=280&height=500

Refreshing Toner

Tuotekoko 120ml Tehonesteyttäjä ja kasvovesi yhdessä tuotteessa. Täysin alkoholiton koostumus on rikastettu ihoa uudistavilla vitamiineilla, aminohapoilla sekä luontaisilla kosteustekijöillä, jotka auttavat ylläpitämään ihon kosteustasapainoa sekä fysiologisia toimintoja. Uudistava, kosteuttava ja suojaava..
Hinta: 31.20 €