Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Täsmähoidot

Tuotteita yhteensä 4 kpl
bion_blackheadwhiteheadcontroller_kopio.jpg&width=280&height=500

Blackhead Whitehead Controller

Tuotekoko 36ml

Hellävaraisesti kuoriva ja tiivistetty täsmähoitoseerumi, joka edistää aktiivisesti ihosolujen uudistumista, paljastaen alta nähtävästi kirkkaamman ja tasaisemman pinnan. Ainutlaatuinen hoitotuote vapauttaa ihohuokoset tukkeumista ja ihon pinnalle kerääntyneestä kuolleesta solukosta..
Hinta: 37.00 €
bion-follicle-clearing-lotion_kopio.jpg&width=280&height=500

Follicle Clearing Lotion

Tuotekoko 60ml

Tämä kehittynyt ja antibakteerinen paikallishoitoneste auttaa tehokkaasti minimoimaan aknetulehduksia. Tarkkaan valitut potentit kasviuutteet laskevat huokosista tulehdusreaktioita ja tuhoavat iholta aknea aiheuttavia bakteereja. Nopeasti imeytyvä neste puhdistaa ihohuokoset kuona-aineista..
Hinta: 38.60 €
bion-inhibitin-gel-2_kopio.jpg&width=280&height=500

Inhibiting Gel

Tuotekoko 60ml

Tämä tiivistetyn tehon sisältämä aknenhoitogeeli on pakattu täyteen tulehduksia rauhoittavia aktiiviaineita, mineraaleja sekä antioksidantteja. Ainutlaatuinen ihon vastustuskykyä stimuloiva hoitogeeli rauhoittaa ja nopeuttaa syvempien aknetulehdusten sekä kystisten muutosten hallintaa..
Hinta: 37.20 €
bion-salicylic-glycolic-gel_kopio.jpg&width=280&height=500

Salicylic Glycolic Gel

Tuotekoko 60ml

Tämä kehittynyt ja antibakteerinen hoitogeeli saa tehonsa AHA/BHA-yhdistelmästä, eli glykoli - ja salisyylihaposta, jotka auttavat liuottamaan ja syväpuhdistamaan huokosissa esiintyviä tukkeumia. Nopeasti imeytyvä, aknebakteereita tuhoava geeli kuorii ja estää tukkivan ihosolukon muodostumista..
Hinta: 36.60 €