DermaSR - Mikroneulaus

DermaSR - Mikroneulaus

DermaSR on koneellinen mikroneulaus- ja happokuorintahoito, jolla aktivoidaan voimakkaasti ihon uudistumista eri ihoalueilla. Välitön, ainutlaatuinen ihoa kirkastava, nuorentava ja korjaava erikoiskasvohoito. Hoidolla voidaan käsitellä kasvot, silmänympäryshoito, kaula ja decolletee.

Derma SR -hoitokokonaisuus sekä siihen yhdistettävä mikroneulaushoito on suunniteltu elvyttämään ja nuorentamaan ihoa. Sillä voit saavuttaa pehmeämmän, kiinteämmän, kirkkaamman, kosteamman, täyteläisemmän ja nuorekkaamman ihon ilman kirurgisia toimenpiteitä.

Mikroneulaushoidossa luodaan ihoon pieniä mikroaukkoja. Tämä mahdollistaa aktiiviaineseerumin vaikuttavien ainesosien, kuten hyaluronihapon ja erilaisten peptidien viemisen ihon oikeaan kerrokseen - juuri sinne missä niitä tarvitaan! Aktiiviset ainesosat stimuloivat solujen aineenvaihduntaa ja edistävät ihon uusiutumista. Ne ravitsevat, kosteuttavat ja muodostavat uusia kollageeni- ja elastiinikuituja ihokudokseen.

Valikoimastamme löydät seuraavat DermaSR kasvohoidot:

Blemish Control - rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon syväpuhdistava ja desinfioiva hoito

Anti-Aging - kiinteyttävä ja uudistava aikuisen ihon hoito

Anti-pigment - kirkastava ja vaalentava hoito pigmenttivaurioille

Eye Contour - silmänympärysihon hoito (kuuluu kasvohoitoon mutta voi tehdä myös erikseen)

Vitamin C - heleyttää ja vahvistaa ihon pintaa

Parhaimpiin lopputuloksiin vaaditaan useampi hoitokerta sillä mikroneulaus perustuu ihon omaan kollageeni- ja elastiinisäiken lisääntymiseen ja vahvistamiseen. Vaikka hoidon tuloksia on nähtävissä jo heti hoidon jälkeen näkyy merkittävimmät ja pitkäkestoisemmat tulokset sarjahoidon myötä asteittain.

Sarjahoitoa suositellaan 3-6 kertaa, jonka jälkeen on mahdollista tehdä hieman harvemmin ylläpitohoitoja. Sarjahoitona käynnit on n. 2-6 viikon välein. Hoitojen jälkeen ihon kunto tulee paranemaan vielä seuraavien 6-12kk aikana. 

Sitoutuessasi sarjahoitoon saat 1. hoitokerran jälkeen seuraavista sarjahoitokerroista -15% sarjahoitoalennuksen

Huom! Tutustu myös  DermaSR8 Arpikorjaus hoitoihin jos vartalon tai kasvojen alueella on sinua häiritseviä arpia.


Hinnasto:

Kasvot 150,-

Kasvot ja kaula 170,-

Kasvot, kaula ja decolletee 190,-

Paikallishoito alk 120,- (esim pigmenttivauriot)

Silmänympäryshoito 80,-

(Kontraindikaatiot neulaushoidoille: Roaccutan-, isotretinoiini- tai a-vitamiinilääkitys/kuuri, kaikki ihottumat ja tulehdukset hoidettavalla alueella, ihosyöpä, alhainen vastustuskyky, yliherkkä tai todella ohut iho, raskaus ja flunssa.)

Kotihoito-ohjeet:

1. Älä koskettele kasvojasi välittömästi heti hoidon jälkeen.

2. Hikoilua, urheilua ja saunomista tulee välttää mahdollisuuksien mukaan seuraavan 24h ajan.

3. Meikkaa vasta hoitoa seuraavana päivänä eli 12-24h hoidon jälkeen.

4. Happokuorinnan jälkeen tulee aurinkosuojaa käyttää seuraavan 5-7 vrk ajan.

5. Vältä kuorivia tuotteita käsitellyillä alueilla seuraavan 3-5 vrk ajan.

Huom! Kyseinen kasvohoito on ollut medikaalinen ja siinä on käytetty tehoainekosmetiikkaa. Mikäli olet menossa toiseen kasvohoitoon lähiviikkojen aikana, sinun tulee kertoa hoidon tekijälle mahdollisten ristikkäisreaktioiden välttämiseksi. Hoidon jälkeen käsitellyllä alueella voi ilmetä punoitusta sekä lievää kuumotusta.