BiON


Tehokkaasta Anti-age hoidosta moderniin aknenhoitoon, ja kaikkeen siltä väliltä

BiON ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. BiON Skincare on palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen - sekä acne rosacean hoitoon.

Tarkkaan formuloitu

Tuotteet eivät sisällä nanoteknologiaa, mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita - tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia. Kaikki tuotteet noudattavat tarkasti Euroopan unionin kosmetiikkalainsäädäntöä. Tuotesarjaa ei myöskään testata eläinkokeilla.

 BiON Skincare - tuotteiden taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö. BiON on Yhdysvaltalainen perheyritys ja valmistaja jonka Glen Lockhart perusti vuonna 1997, luoden biokemiaan pohjautuvia innovatiivisia tuotteita lääkäreille sekä esteettisen ihonhoitoalan ammattilaisille.

Suomessa tuotteet sekä hoidot löytyvät koulutetuilta kosmetologeilta ympäri maan.


Saat ammattilaisen neuvot tuotevalinnoissa veloituksetta!

Olen täällä ihoasi varten. Ethän epäröi ottaa yhteyttä sillä oikeat tuotevalinnat ovat tulosten perusta.

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla info@kauneushoitolatunne.fi

Terveisin, 

SKY-kosmetologi JenniKokoelmat