Balmyou

Balmyou on luonnonkosmetiikkamarkkinoiden minimalisti, joka valmistaa inspiroivaa, yhden raaka-aineen luonnonkosmetiikkaa. Balmyou-tuotteilla on NaTrue-sertifikaatti ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

Saksalainen Balmyou on äärimmilleen pelkistettyä luonnonkosmetiikkaa, joka tukee päivittäistä ihonhoitoa tehokkailla ja harkiten valituilla raaka-aineilla. Balmyou-karitevoi on luonnonkosmetiikan multitaskaaja, joka sopii erityisesti ärtyneelle ja kuivalle iholle. Käytä karitevoita ihon, hiusten ja huulten kosteuttamiseen, suojaamiseen ja rauhoittamiseen. Yksinkertainen ja tehokas luonnonkosmetiikan voide sopii hyvin myös odottaville äideille ja lapsen ihon hoitoon.

BalmYou Nilotica Karitevoi 100ml

Puhdas ja korkealaatuinen shea ärtyneelle ja kuivalle iholle Nilotica on sheavoiden "kuningatar" lajike 100% luonnollinen ja sertifioitu hoitotuote joka sopii vauvasta vaariin kun ihon haasteena on herkkyys ja kuivuus 100% raffinoimaton, kylmäpuristettu, vegaaninen ja cruelty free 100% hajuste-, väri- ja säilöntäaineeton 100% parabeeniton, parafiiniton, mineraaliöljytön, silikoniton ja mikromuoviton Sisältää runsaasti beetakaroteenia, rasvahappoja (Omega-9 ja -6), allantoiinia ja E -vitamiinia Nilotica on villisti Ugandassa kasvava karitepuulajike. Nilotican etu tavalliseen sheaan eli karitevoihin on se, että se on ravintorikkaampi sekä pehmeän koostumuksensa ansiosta miellyttävä ja helppo käyttää. Nilotica Karitevoi on erityisen sopiva kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle. Hajusteeton, puhdas ja turvallinen luonnontuote. Raffinoimaton = tuotetta ei ole käsitelty siten, että siitä olisi erotettu mitään ravinneaineita pois. Voit käyttää Nilotica Karitevoita mihin tahansa kun ihossa on erityistarpeita; mm. kosteuttamaan rohtuneita huulia, käsiä, kyynärpäitä ja jalkoja, uudistamaan vaurioitunutta ihoa auringonpolttamien, hyttystenpuremien ja parranajon jälkeen. Ihan jokaiseen ihon nirhaumaan! Tuotteen tuoksussa aistit käsittelemättömät pähkinät sekä suklaisen vivahteen. Inci: Shea butter (Nilotica). Pakkauskoko 30ml. Balmyou-karitevoi on luonnonkosmetiikan multitaskaaja, joka sopii erityisesti ärtyneelle ja kuivalle iholle. Käytä karitevoita ihon, hiusten ja huulten kosteuttamiseen, suojaamiseen ja rauhoittamiseen. Yksinkertainen ja tehokas luonnonkosmetiikan voide sopii hyvin myös odottaville äideille ja lapsen ihon hoitoon.

28,00 €

BalmYou Nilotica Karitevoi 30ml

Puhdas ja korkealaatuinen shea ärtyneelle ja kuivalle iholle! Nilotica on sheavoiden "kuningatar" lajike! 100% luonnollinen ja sertifioitu hoitotuote joka sopii vauvasta vaariin kun ihon haasteena on herkkyys ja kuivuus 100% raffinoimaton, kylmäpuristettu, vegaaninen ja cruelty free 100% hajuste-, väri- ja säilöntäaineeton 100% parabeeniton, parafiiniton, mineraaliöljytön, silikoniton ja mikromuoviton Sisältää runsaasti beetakaroteenia, rasvahappoja (Omega-9 ja -6), allantoiinia ja E -vitamiinia Nilotica on villisti Ugandassa kasvava karitepuulajike. Nilotican etu tavalliseen sheaan eli karitevoihin on se, että se on ravintorikkaampi sekä pehmeän koostumuksensa ansiosta miellyttävä ja helppo käyttää. Nilotica Karitevoi on erityisen sopiva kuivalle, ärtyneelle ja herkälle iholle. Hajusteeton, puhdas ja turvallinen luonnontuote.  Raffinoimaton = tuotetta ei ole käsitelty siten, että siitä olisi erotettu mitään ravinneaineita pois. Voit käyttää Nilotica Karitevoita mihin tahansa kun ihossa on erityistarpeita; mm. kosteuttamaan rohtuneita huulia, käsiä, kyynärpäitä ja jalkoja, uudistamaan vaurioitunutta ihoa auringonpolttamien, hyttystenpuremien ja parranajon jälkeen.  Ihan jokaiseen ihon nirhaumaan!  Tuotteen tuoksussa aistit käsittelemättömät pähkinät sekä suklaisen vivahteen. Inci: Shea butter (Nilotica). Pakkauskoko 30ml. Balmyou-karitevoi on luonnonkosmetiikan multitaskaaja, joka sopii erityisesti ärtyneelle ja kuivalle iholle. Käytä karitevoita ihon, hiusten ja huulten kosteuttamiseen, suojaamiseen ja rauhoittamiseen. Yksinkertainen ja tehokas luonnonkosmetiikan voide sopii hyvin myös odottaville äideille ja lapsen ihon hoitoon.

17,00 €