ElämyshoidotHEMMOTTELUHETKI KASVOHIERONNAN PARISSA - Elämyshoito 75,-

Kasvoille tehdään ihon kunnon mukaisesti alkupuhdistus ja valitaan sopiva naamiohoito. Naamion vaikutusajalla hierotaan decolletee, hartioita sekä pää. Naamion jälkeen vuorossa on kasvojen rentouttava hieronta hoitavilla öljyillä ja lopuksi kasvoille levitetään kosteuttavat hoitotuotteet. 


UUTUUS! HEMMOTTELUHETKI KASVO- JA JALKAHIERONNAN PARISSA 100,-

Hoidon aluksi jalat pyyhitään lämpimillä pyyhkeillä ja hierotaan perusteellisesti hoitavilla öljyillä. Jalkahieronnan jälkeen kasvoille tehdään ihon kunnon mukaisesti alkupuhdistus ja valitaan sopiva naamiohoito. Naamion vaikutusajalla hierotaan decolletee, hartioita sekä pää. Naamion jälkeen vuorossa on kasvojen rentouttava hieronta hoitavilla öljyillä ja lopuksi kasvoille levitetään kosteuttavat hoitotuotteet. Tämä hemmotteluhetki on silkkaa rentoutusta rauhallisen rentoutusmusiikin soidessa taustalla.


KAUNIS TUNNE - elämyshoito 125 ,-

Kaunis Tunne - elämyshoidossa valitaan iholle toiveiden ja ihon kunnon mukaisesti sopiva kasvohoito. Vaihtoehtoina on joku useista BiON Signature Expert erikoiskasvohoidoista tai kirkastava Timanttihionta.

Hartiat, decolletee, kasvot ja pää hierotaan pitkällä, rentouttavalla öljyhieronnalla rentoutusmusiikin soidessa hiljaa taustalla.STRESS AWAY - elämyshoito 135,-

Stress Away - elämyshoito aloitetaan pyyhkimällä jalat kuumilla pyyhkeillä ja käärimällä jalat lämpimään pakettiin.

Kasvonaamion vaikutusajalla jalat hierotaan perusteellisesti hoitavilla öljyillä.

Kasvoille valitaan sopiva BiON Signature Expert erikoiskasvohoito useista eri vaihtoehdoista ihon kuntoa ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Elämyshoitoon kuuluu myös kasvoille rentouttava, nautinnollinen kasvohieronta.CALM DOWN - elämyshoito 145,-

Calm Down - elämyshoito aloitetaan selän puhdistavalla suolakuorinnalla ja kevyellä, rentouttavalla hieronnalla lämpöisellä hoitopedillä rauhallisen musiikin rentouttaessa taustalla.

Kasvoille valitaan sopiva BiON Signature Expert erikoiskasvohoito useista eri vaihtoehdoista ihon kuntoa ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Kasvohoito sisältää myös kasvoille, decolleteelle ja hartioille rentouttavan, nautinnollisen öljyhieronnan. ALL INCLUSIVE - elämyshoito 210,-

All Inclusive on elämyshoitojen kirkkain tähti joka rentouttaa arjen keskellä takuu varmasti.

All Inclusive elämyshoito aloitetaan selän suolakuorinnalla sekä rentouttavalla, kevyellä öljyhieronnalla. Tämän jälkeen käsitellään jalat kuumilla pyyhkeillä ja hierotaan napakoilla otteilla varpaista polviin saakka.

Kasvoille valitaan sopiva BiON Signature Expert erikoiskasvohoito useista eri vaihtoehdoista ihon kuntoa ja asiakkaan toiveita kuunnellen. Kasvohoitoon kuuluu myös ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien muotoilu ja hoidon kruunaa taivaallisen rentouttava kasvohieronta. Koko hoidon ajan saat nauttia hiljaisuudesta rentouttavan musiikin soidessa taustalla.