Laite- ja erikoiskasvohoidot

Hydrogen 95,-

Pintaa syvempää puhtautta!

Hydrogen on 4 vaiheinen laitehoito jossa käytetään vedyllä rikastettua puhdasta vettä mikä takaa hoidon soveltuvuuden lähes kaikille.

Hoito tuntuu miellyttävälle, tuloksen näkee ja tuntee heti hoidon jälkeen. Hoidosta iho toipuu välittömästi. Hydrogen hoitoon kuuluu myös naamiohoito sekä rentouttava paineluhieronta päälle ja hartioille. 

Erityisen hyvin Hydrogen sopii sekaiholle puhdistamaan ihoa sekä aikuiselle iholle kirkastamaan ja heleyttämään ihoa. Hydrogen hoito soveltuu hyvin myös allergisen ihon käsittelyyn.


RF + Cryo Kiinteytyshoito 95,-

Radiofrekvenssi RF + Kylmähoito Cryo hoito perustuu energiaan joka lämmittää ihon ja kudoksen kaikkia kerroksia, joka taas lisää voimakkaasti kollageenin muodostusta. Lämpö lisää verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat ihosta. Tuloksena kiinteytetty, sileämpi ja tasaisempi iho!

RF-Cryo hoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihon kunnon kartoitus, RF-Cryo laitehoito (kasvot, silmänympärysiho sekä kaula), naamiohoito sekä hyvä kosteutus. Lisäksi sarjahoidon ensimmäisellä käynnillä tehdään hyvä kuorinta (timanttihionta, ultraääni tai hapotus) sekä tarvittaessa ihonpuhdistus.

Sarjahoitona RF-Cryo tehdään 1X/vko, 4-10 kertaa. 

Suositellaan sarjahoitona

Sarjahoitoetu: 2. hoidosta alkaen 80,-/kerta

Silmänympäryshoitona erikseen 50,-/kerta (muun kasvohoidon yhteydessä +35,-)


HYDROGEN & RF+CRYO yhdistelmähoito 130,-

Kahden aiemman laitehoiton yhdistelmähoito.

Yhdistelmähoidossa iholle tehdään puhdistava, kirkastava Hydrogen sekä kiinteyttävä RF+Cryo laitehoidot.

Upea hoitokokonaisuus aikuiselle iholle!


Meso Vytal Happokuorinta & Mikroneulaus 


Kasvot 130,-

Kasvot & Kaula 160,-

Kasvot, kaula & decolletee 180,-

Amiea Vytal - sarjan korkealuokkainen happokuorinnan ja koneellisen mikroneulauksen yhdistelmähoito kiinteyttää ja vahvistaa voimakkaasti ihon rakennetta. 

Tällä erikoishoidolla voidaan pureutua ihon erilaisiin haasteisiin kuten pigmenttivaurioihin, laajentuneisiin huokosiin, pieniin arpiin, ihon kiinteyden palauttamiseen sekä ihon kosteustasapainon korjaamiseen. 

Yksilöllisen sarjahoitosuunnitelman saat hoitolassa ihon kunnon kartoituksen yhteydessä.

Suositellaan sarjahoitona 

Sarjahoitoetu: seuraavat käynnit 1. kerran jälkeen -15% kun hoitojen väli max 3-6vkoaCarboderm karboksihappihoito 105,-

Puhdasta happea syvälle ihoon!

Karboksihoito puhdistaa, kirkastaa, heleyttää ja aktivoi voimakkaasti ihon aineenvaihduntaa. Tämä erikoiskasvohoito soveltuu parhaiten sekaiholle, rasvoittuvalle iholle ja iholle johon tulee herkästi epäpuhtauksia.

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus, CarboDerm karboksinaamiohoito, hoitovoiteet. Naamion aikana pään ja hartioiden paineluhierontahetki. Tätä hoitoa voi tehdä sarjahoitona mutta on tehokas hoito myös yksittäisenä kasvohoitona.


Timanttihionta 85,-

Kirkastava, uudistava ja erittäin pidetty hiontahoito joka tekee ihosta ihanan sileän ja puhtaan.

Hiontahoidolla tehdään myös paljon sarjahoitoja, suunnitellaan tarvittaessa paikan päällä ihon kunnon mukaisesti.

Timanttihionta kasvoille hoidossa tehdään kasvojen alueelle alkupuhdistus, timanttihionta, tehoseerumi, hoitonaamio sekä hoitovoide. Timanttihionta on tehokas myös yksittäisenä kasvohoitona. Hoitoon kuuluu myös ihonpuhdistus ihon tarpeiden mukaan.Timanttihionta pitkän kaavan mukaan 105,-

Timanttinen kasvohoito kasvoille, kaulalle ja decolleteelle. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta, tehoseerumi, rentouttava hieronta, tehonaamio, hoitovoiteet ja ihonpuhdistus mikäli tarpeellista.

Tässä hoidossa hoidetaan kasvojen lisäksi myös kaula ja decolletee!


TIMANTTIHIONTA, IHONPUHDISTUS & KARBOKSIHAPPIHOITO 120,-

3 tehokkaan hoidon yhdistelmähoito

* Kirkastava timanttihionta

* Ihonpuhdistus

* Karboksihappihoito


Minitimantti 49,-


Tutustumishoito hiontahoitojen maailmaan. 

Hoitoon kuuluu kasvoille alkupuhdistus, kevyt hionta ja hyvä kosteutus