BiON - kasvohoidot

BiON on yhdysvaltalainen klinikkatason ammattikosmetiikkasarja joka on ollut Tunteen valikoimassa jo vuosia ja saavuttanut vankan suosion niin omassa kuin asiakkaideni käytössä.

Sarjan taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien saumaton yhteistyö. 

BiON tuotteet eivät sisällä nanoteknologiaa, mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita - tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia. BiON tuotesarjan tuotteet on myynnissä meillä myös ihon kotihoitoon niin hoitolassa paikan päällä kuin verkkokaupassakin.

Jokainen BiON hoito noudattaa tarkoin suunniteltua hoitoprotokollaa ja Tunteen tuttuun tapaan myös rentouttavaa ja nautinnollista kasvojen, pään tai decolletee-alueen hierontaa.


AHA ADVANCED PEEL HAPOTUSHOIDOT 

Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotuksemme, Glykolihappo 30%, Maitohappo 35% sekä uusin Mantelihappo 30% tarjoavat tehokkaimmat hoitotuloksemme moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. Medikosmeettiset hedelmähapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.

√ Akne - ja aknearvet
√ Ruusufinni
√ Ikääntymismuutokset
√ Suurentuneet huokoset
√ Epäpuhtaudet - ja mustapäät
√ Kuivuus - ja hilseily
√ Pigmenttiläiskät
√ Ihon kirkastus - ja heleytys

Hedelmähapotus on keratolyyttisesti ja kemiallisesti kuoriva erikoishoito, joka uudistaa syvävaikutteisesti ihoa. Hapotus irrottaa kemiallista sidosta, eli "liimaa" joka pitää kuolleet solukot kiinni toisissaan. Aktiiviainesosat boostaavat solutoimintaa ja laajentavat ihosolujen väliä, joka auttaa täytelöittämään ihoa. Hoito auttaa palauttamaan sidekudoksistoon merkittävästi lisää vahvuutta. Riippuen valitusta haposta, hedelmähapot auttavat myös liuottamaan ihohuokosista kuona-aineita ja talia, laskemaan tulehduksia, vaalentamaan pigmenttimuutoksia, vahvistamaan ihon vastustuskykyä sekä kirkastamaan ja syväkosteuttamaan ihoa.

Happokuorintahoito on parhaillaan sarjahoitona, näin hoitotulokset ovat pidempiaikaisia ja ihon kunto paranee kerta kerralta. Hoitosarja on yleensä 3-6 hoitoa joiden väli on 10-14vrk. Happokuorintahoitoon kuuluu ihon puhdistus mikäli sille on ihossa tarvetta. Sarjahoidon jälkeen on pidettävä vähintään 8 viikon tauko ennen uutta sarjahoitoa. Yksilöllisesti suunniteltu kotihoito on erityisen tärkeää sarjahoidon aikana. Sarjahoitoa ei suositella tehtäväksi kesäaikaan eikä raskauden tai imetyksen aikana.

Hapotukset kuorivat voimakkaasti mutta lempeästi ihon pintasolukkoa; riippuen ihon uudistumisvaiheesta ja sarveiskerrosten määrästä, saattaa iho hoidon jälkeen kevyesti hilseillä. Maito- ja mantelihappokuorinnan jälkeen iho saattaa kevyesti punoittaa muutaman tunnin ajan. Glykolihappokuorinnan jälkeen iho saattaa punoittaa noin vuorokauden ajan. 

Huom! Mikäli aloitat sarjahoidon varataan kaikki hoitokerrat jo hoitosarjan alussa sillä hoitojen väli on vain 10-14 vrk.

YKSITTÄINEN HAPOTUSHOITO 95,-

3 HOIDON SARJA 250,-

SEURAAVAT KERRAT SARJAHOIDOSSA -15%

KOTIHOITOTUOTTEET SARJAHOIDON YHTEYDESSÄ -15%


C-BRIGHTEN & ANTIOXIDANT 95,-

Herätä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn!

C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuden tuntua boostamalla kollageenin tuotantoa. C - Brighten & Antioxidant-hoitomme tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kenelle? Elottomalle, hehkua ja kimmoisuutta menettäneelle ihotyypille, ikääntyvälle iholle, lievien pigmenttimuutosten hoitoon.


SIGNATURE EXPERT - CALMING COMFORT 89,-

Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus - ja atopia sekä couperoottisuus. CC - Calming Comfort-hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta. Hoidossa hyödynnettävät bioaktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan ihoa suojaavalle lipidikerrokselle suojaa, jolloin epämukavien iho-oireiden muodostuminen vähenee. Hoito stimuloi myös biologisten keramidien tuotantoa, vahvistaa heikentyneitä kapillaariseinämiä ja ylläpitää ihon pehmeän rauhoittavaa tuntua.


Kenelle? Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle.


SIGNATURE EXPERT - HYDRA GLOW 89,-

Tämä hoito on saanut inspiraation korealaisesta ihonhoidosta jossa syväkosteutettu iho korostaa ihon hehkuvan kaunista terveyttä

Hydra Glow-hoito imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Luonnolliset kosteustekijät sekä aminohapot täydentävät biologista kosteussäilöä, ylläpitäen pitkäkestoisesti ihon mukavaa joustavuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kenelle? Pintakuivalle ja elottomalle iholle.


SIGNATURE EXPERT - A-BOOSTER 89,-


Täydellistä Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta. Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastisuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valovoimaista hehkuaan. A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle? Ikääntyneelle, ohentuneelle, elastisuutta menettäneelle ja juonteiselle iholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon.


SIGNATURE EXPERT - LIFT ESSENCE 89,-


Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja silottaen välittömästi ihon pintakerrosta. Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin - ja elastiinin tuotantoa, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua. Hoidon syväulotteiset ja raikkaat antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.


Kenelle? Ilmejuonteiden tasoitukseen, ihon liftaukseen ja kiinteyttämiseen.


SIGNATURE EXPERT - BLEMISH BALANCE 89,-


Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance-hoitomme soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknenhoidon tueksi, nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia sekä hallintaa. Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi - ja yrttiuutteita.

Kenelle? Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan.


BiON KASVOHOITO NUORELLE  69,-


Alle 18v nuorelle kevyt kasvohoito joka räätälöidään ihon kunnon mukaisesti. Hoito voi olla esimerkiksi puhdistusta ja kosteutusta, mitä iho hoidon hetkellä eniten kaipaa. Ihonpuhdistus tehdään joko mekaanisesti tai ultraäänellä. Hoitoon kuuluu myös ohjeistusta ihon kotihoitoon. Nuorelle iholle voidaan ihon kunnon mukaan tehdä useimpia valikoimassa olevia hoitoja, tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi ensimmäiselle käynnille. 


PUHDISTAVA SELÄN HOITO 75,-
Puhdistava ja rentouttava käsittely koko selälle.

Selän puhdistuksessa tehdään selän alueelle alkupuhdistus, turvehiilikuorinta, puhdistus ja savinaamio.


IHONHOIDON OPASTUS 45,-

Haluatko ammattilaisen luoman ihonhoitorutiinin kotiin? Tämä palvelu on juuri sinulle!

Kokeillaan tuotteita hoitolassa ihollesi, opetan käyttämään niitä oikein ja valitsen mitä ihosi tarvitsee. Lisäksi teen kirjalliset kotihoito-ohjeet sinulle mukaan. Tämä palvelu sopii niin nuorelle iholle, erilaisista ihon haasteista kärsiville kuin vanhenevallekin iholle - eli aivan kaikille joilla on tarvetta yksilölliselle ihon kotihoidon ohjaukselle.