BiON Signature Expert Kasvohoidot

BiON on yhdysvaltalainen klinikkatason ammattikosmetiikkasarja joka on ollut Tunteen valikoimassa jo vuosia ja saavuttanut vankan suosion niin omassa kuin asiakkaideni käytössä.

Sarjan taustalla on ihotautilääkäreiden, biologien, farmaseuttien sekä ihon toimintoihin erikoistuneiden biokemistien yhteistyö. BiON tuotteissa käytetään vain tutkittuja ainesosia, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä.

BiON tuotteet eivät sisällä nanoteknologiaa, mineraaliöljyä, parabeeneja, SLS-sulfaatteja, lisättyjä hajusteita - tai väriaineita, kemiallisia aurinkosuoja-aineita, mikromuovirakeita eikä muita iholle, keholle tai luonnolle mahdollisesti haitallisia ainesosia.

BiON tuotesarjan tuotteet on myynnissä meillä myös ihon kotihoitoon niin hoitolassa paikan päällä kuin verkkokaupan puolella.

BiON Signature Expert kasvohoidoissa on useita erilaisia tarkoin suunniteltuja
kasvohoitokokonaisuuksia. Jokainen Signature Expert hoito noudattaa tarkoin suunniteltua hoitoprotokollaa ja Tunteen tuttuun tapaan myös rentouttavaa ja nautinnollista kasvojen, pään tai decolletee-alueen hierontaa.

IHONHOIDON OPASTUS 40€

Haluatko ammattilaisen luoman ihonhoitorutiinin kotiin? Tämä palvelu on juuri sinulle!

Kokeillaan tuotteita hoitolassa ihollesi, opetan käyttämään niitä oikein ja valitsen mitä ihosi tarvitsee. Lisäksi teen kirjalliset kotihoito-ohjeet sinulle mukaan. Tämä palvelu sopii niin nuorelle iholle, erilaisista ihon haasteista kärsiville kuin vanhenevallekin iholle - eli aivan kaikille!

Mikäli teet tuoteostoja (min. 3 BiON tuotetta) vähennetään opastuksen hinta tuotteiden loppusummasta.BiON HAPPOKUORINTA 85,-

Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotuksemme, Glykolihappo 30% ja Maitohappo 35% tarjoaa tehokkaimmat hoitotuloksemme moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. Medikosmeettiset hedelmähapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.

√ Akne - ja aknearvet
√ Ruusufinni
√ Ikääntymismuutokset
√ Suurentuneet huokoset
√ Epäpuhtaudet - ja mustapäät
√ Kuivuus - ja hilseily
√ Pigmenttiläiskät
√ Ihon kirkastus - ja heleytys

Näkyviä tuloksia saadaan jo yhdelläkin hoidolla mutta happokuorintahoito on parhaillaan sarjahoitona, näin hoitotulokset ovat pidempiaikaisia ja ihon kunto paranee kerta kerralta. Hoitosarja on yleensä 3-6 hoitoa joiden väli on 10-14vrk. Happokuorintahoitoon kuuluu ihon puhdistus mikäli sille on ihossa tarvetta.

Sarjahoitoetu: 2. hoitokerrasta alkaen seuraavat hoidot -15% kun hoitojen väli on max 3 viikkoa


CALMING COMFORT 85,-

Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus - ja atopia sekä couperoottisuus. CC - Calming Comfort-hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta. Hoidossa hyödynnettävät bioaktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan ihoa suojaavalle lipidikerrokselle suojaa, jolloin epämukavien iho-oireiden muodostuminen vähenee. Hoito stimuloi myös biologisten keramidien tuotantoa, vahvistaa heikentyneitä kapillaariseinämiä ja ylläpitää ihon pehmeän rauhoittavaa tuntua.


Kenelle? Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle.


C-BRIGHTEN & ANTIOXIDANT 85,-

Herätä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn!

C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuden tuntua boostamalla kollageenin tuotantoa. C - Brighten & Antioxidant-hoitomme tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kenelle? Elottomalle, hehkua ja kimmoisuutta menettäneelle ihotyypille, ikääntyvälle iholle, lievien pigmenttimuutosten hoitoon.

HYDRA GLOW 85,-

Tämä hoito on saanut inspiraation korealaisesta ihonhoidosta jossa syväkosteutettu iho korostaa ihon hehkuvan kaunista terveyttä

Hydra Glow-hoito imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Luonnolliset kosteustekijät sekä aminohapot täydentävät biologista kosteussäilöä, ylläpitäen pitkäkestoisesti ihon mukavaa joustavuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kenelle? Pintakuivalle ja elottomalle iholle.


LIFT ESSENCE 85,-

Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä liftausta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja silottaen välittömästi ihon pintakerrosta. Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin - ja elastiinin tuotantoa, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua. Hoidon syväulotteiset ja raikkaat antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle? Ilmejuonteiden tasoitukseen, ihon liftaukseen ja kiinteyttämiseen.


A-BOOSTER 85,-

Täydellistä Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta. Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastisuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valovoimaista hehkuaan. A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle? Ikääntyneelle, ohentuneelle, elastisuutta menettäneelle ja juonteiselle iholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon.BLEMISH BALANCE 85,-

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance-hoitomme soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknenhoidon tueksi, nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia sekä hallintaa. Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi - ja yrttiuutteita.

Kenelle? Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan.


BiON FRESHING UP! 49,-

30min raikastava pikahoito esimerkiksi juuri ennen juhlaa tai erityisen herkälle iholle tutustumishoitona kasvohoitojen maailmaan


IHONPUHDISTUS SELÄLLE 60 ,-
Puhdistava ja rentouttava käsittely koko selälle.

Selän puhdistuksessa tehdään selän alueelle alkupuhdistus, turvehiilikuorinta, puhdistus ja savinaamio.BiON Ihonpuhdistus nuorelle iholle 65,-


Alle 18v nuorelle puhdistava hoito. Ihonpuhdistus tehdään joko mekaanisesti tai ultraäänellä ihon kunnon mukaisesti. Hoitoon kuuluu myös ohjeistus ihon kotihoitoon. Nuorelle iholle voidaan ihon kunnon mukaan tehdä useimpia valikoimassa olevia hoitoja, tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi ensimmäiselle käynnille.