Kestopigmentoinnit


Kestopigmentointi on kulmakarvojen ja silmänrajausten pysyvää korostamista ihon pintakerrokseen vietävän väripigmentin avulla. 

Kestopigmentoinnin ei ole tarkoitus olla voimakkaan meikin korvike vaan asiakkaan luonnollista kauneutta ja kasvon muotoja korostavaa. Pigmentointi helpottaa ihanasti arkea ja antaa huolitellun tunteen!


Kestopigmentointi haalistuu ihosta ajan saatossa ja värin hyvänä pysyminen on hyvin yksilöllistä. 

Keskimäärin pigmentointi pysyy hyvänä 1-3 vuotta (kulmien microblading 6-12kk) jonka jälkeen värin voi antaa haalistua pois tai käydä pigmentoinnin vahvistuksessa.

Käytössäni on korkealuokkaiset, laadukkaat ja REACH-asetuksen mukaiset Swiss Color kestopigmentointivärit. Swiss Color väreissä ei ole rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), kiellettyjä raskasmetalleja tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA. 


KULMAKARVAT

Kulmakarvojen kestopigmentointiin käytössäni on 2 eri tekniikkaa:


- Klassinen kestopigmentointi on kestopigmentointilaitteella tehtävä pigmentointi (kuten myös silmien rajaukset) jossa käsikappaleen päässä pienet, ontot värillä täytetyt neulat kuljettavat väriä ihon sisään. Klassisen kestopigmentoinnin etu on yleensä parempi pysyvyys ihossa. Klassinen kestopigmentointi kuluu ihosta pois tasaisesti joten on kaunis myös haalistuessaan. Koneella tehdyt kulmien kestopigmentoinnit ovat valmiina kauniin pehmeät ja tykätyin tapa tehdä kulmien kestopigmentointia. Kestopigmentointi pysyy yleensä ihosta riippuen hyvänä 1-3 vuotta jonka jälkeen lopun värin voi antaa haalistua pois tai käydä vahvistuttamassa pigmentointia.


- Microblading on kauneuden maailmassa yleistynyt uudempi tekniikka jossa viedä väriä ihon pintakerroksen sisään manuaalisesti kertakäyttöisellä kynää muistuttavalla välineellä jonka kärjessä on pieniä neuloja rinnakkain. Tällä instrumentilla piirretään väriä ihoon karva kerrallaan tai/ja tehdään pehmeää häivytystä. Tässä tekniikassa käden painolla on suuri merkitys ja lopputulos pysyy yleensä hyvänä 6-12kk. Microblading on usein hyvä hieman nuoremmalle iholle.


Tekniikan valintaan vaikuttaa moni asia joten siksi suunnittelemme kestopigmentoinnit aina yhdessä asiakkaan kanssa.


Klassisella kestopigmentoinnilla sekä microbladingilla saadaan luotua monen eri tyylisiä kulmakarvoja - karvamaista, pehmeää & puuterista tai meikatun näköistä voimakkaampaa jälkeä, suunnitellaan yhdessä mikä sinulle sopii parhaiten! Kulmien pigmentoinnit tehdään aluksi kaksi kertaa ja näillä käynneillä on väliä noin 6-10 viikkoa.SILMIEN RAJAUKSET

Kaunis rajaus aivan yläripsien tyvessä korostaa ja kirkastaa katsetta.

Asiakas saa pitää silmät kiinni lähes koko toimenpiteen ajan.

Silmien pigmentoinnissa valttina ei ole voima vaan rauhallinen tekeminen joten tähänkin varataan aikaa noin 2 tuntia.

Silmänympärysiho voi olla turvonnut heti laiton jälkeen ja vielä seuraavanakin päivänä. Kotona luomia hoidetaan kevyesti muutaman päivän ajan aamuin illoin jälkihoitovoiteella jonka saat meiltä mukaasi.

Tulethan rajausten pigmentointiin ilman ripsien pidennyksiä. Ripsiä pidentävistä seerumeista on pidettävä taukoa vähintää 6kk ennen ja jälkeen pigmentoinnin.

Silmien rajausten kestopigmentoinnissa en tee liioitellun voimakkaita, paksuja siipimäisiä rajauksia vaan luonnollisia ja kauniita rajauksia aivan ripsien tyveen silmän muodon mukaan. Rajaus tehdään aluksi kaksi kertaa ja näillä käynneillä on 6-10 viikkoa väliä.


INFO:


Pigmentointi alkaa aina infotuokiolla, kirjallisen materiaalin ja kotihoito-ohjeiden läpi käymisellä sekä mallin ja värin huolellisella suunnitelmalla. Pigmentointia ei aloiteta ennen kuin huolellinen suunnitelma on tehty. Itse pigmentointia varten huolellinen esipiirrustus ja mittaaminen on tärkeä vaihe.


Heti laiton jälkeen pigmentoitu alue näyttää tummemmalta, myös pientä turvotusta ja punoitusta voi tulla ja iho on arka muutamia tunteja toimenpiteen jälkeen. Tämän vuoksi ajankohta on hyvä suunnitella niin ettei sinulla ole esimerkiksi tärkeitä juhlia tai aurinkolomaa heti pigmentoinnin jälkeen. 

Pigmentoinnin jälkeen ensimmäisen vuorokauden aikana pigmentoinnin päälle muodostuu ns rupikerros jota pidetään siihen tarkoitetulla voiteella pehmeänä niin kauan kunnes iho on täysin parantunut. Tähän paranemisprosessiin menee aikaa ihosta ja alueesta riippuen noin viikko. 

Paranemisen aikana kastelu, auringon ottaminen ja voimakas hikoilu on kielletty. Saat tarkat hoito-ohjeet hoitolasta kirjallisena mukaasi. 

Annathan ihon parantua rauhassa!

Hinnasto

Kulmien klassinen kestopigmentointi

Tämä sisältää kaksi laittokertaa puudutuksineen (väli 6-10vkoa) sekä jälkihoitovoiteen, tarvittaessa 3. käynti 6-8 viikon kuluttua +80,-

360€

Kulmien microblading

Tämä sisältää kaksi laittokertaa puudutuksineen (väli 6-10vkoa) sekä jälkihoitovoiteen, tarvittaessa 3. käynti 6-8 viikon kuluttua +80,-


295€

Yläluomen rajaus

Tämä sisältää kaksi laittokertaa puudutuksineen (väli 6-10vkoa) sekä jälkihoitovoiteen, tarvittaessa 3. käynti 6-8 viikon kuluttua +80,-


335€


Yksittäinen pigmentointikerta

Kulmien tai ylärajausten yksittäinen pigmentointikerta                                                                                                                    

250€

Jatkovahvistus 

Kulmien klassisen kestopigmentoinnin tai yläluomen rajauksen jatkovahvistus Tunteessa aiemmin tehdyille pigmentoinneille. Ota yhteyttä jos pigmentointi on aiemmin tehty muualla.                                                  

160€

Microblading vuosivahvistus

Microblading kulmien vuosivahvistus Tunteessa aiemmin tehdyille microblading kulmille. Ota yhteyttä jos pigmentointi on aiemmin tehty muualla.


140€
Pigmentoinnit eivät sovi jos:

- olet alle 18 vuotias

- olet raskaana tai imetät

- kehossa on jokin tulehdus esimerkiksi parantumaton haava, kova flunssa tai muu vastaava

- sinulla on antibioottikuuri tai roaccutan lääkitys

-syöpähoitojen päättymisestä on alle 6kk

- sinulla on diabetes tai verenohennuslääkkeet käytössä (kysy lääkäriltä lupa)

- sinulla on HIV tai hepatiitti

- jos olet allerginen puudutusaineelle

- sinulla on todettu keloiditaipumusta ihossa

- luomen päälle ei pigmentoida