Kulmien kestopigmentointi


Kulmien kestopigmentoinnin ei ole tarkoitus olla voimakkaan meikin korvike vaan asiakkaan luonnollista kauneutta ja kasvon muotoja korostavaa. Pigmentointi helpottaa ihanasti arkea ja antaa huolitellun tunteen! Pigmentoinnissa viedään steriilillä neulalla väriä ihon pintakerrokseen.

Kestopigmentointi haalistuu ihosta ajan saatossa ja värin hyvänä pysyminen on hyvin yksilöllistä. 

Keskimäärin pigmentointi pysyy hyvänä 1-3 vuotta (kulmien microblading 6-12kk) jonka jälkeen värin voi antaa haalistua pois tai käydä pigmentoinnin vahvistuksessa.

Käytössäni on korkealuokkaiset, laadukkaat ja REACH-asetuksen mukaiset Swiss Color kestopigmentointivärit. Swiss Color väreissä ei ole rautaoksideja, vaarallisia atso-värejä, PAH- yhdisteitä (Polysykliset aromaattiset hiilivedyt), kiellettyjä raskasmetalleja tai vaarallisia aromaattisia amiineja kuten NDELA. 

Kestopigmentointien saralla olen kouluttautunut aktiivisesti jo vuodesta 2010 joten voit luottaa että olet osaavissa käsissä!


Kulmakarvojen kestopigmentointiin käytössäni on 2 eri tekniikkaa

 

Klassinen kestopigmentointi on kestopigmentointilaitteella tehtävä pigmentointi jossa laitteen käsikappaleen päässä pienet, steriilit, värillä täytetyt neulat kuljettavat väriä ihon sisään. Klassisen kestopigmentoinnin etu on yleensä hyvä pysyvyys ihossa ja koneella tehty kestopigmentointi kuluu ihosta pois tasaisesti joten se on kaunis myös haalistuessaan. 

Tällä tekniikalla tehdyt kulmien kestopigmentoinnit ovat valmiina kauniin pehmeät ja tykätyin tapa tehdä kulmien kestopigmentointia. 

Klassisen kestopigmentoinnin lopputuloksen voimakkuuteen voidaan vaikuttaa erityylisillä neuloilla ja työstötavoilla - asiakkaan toiveesta voidaan käyttää hieman meikatumman näköistä Shadow-tekniikkaa tai hyvinkin kevyttä ja läpikuultavaa Powder-tekniikkaa.

Kestopigmentointi pysyy yleensä ihosta riippuen hyvänä 1-3 vuotta jonka jälkeen lopun värin voi antaa haalistua pois tai käydä vahvistuttamassa pigmentointia. Värin pysyvyys on hyvin ykislöllistä.


Microblading on kauneuden maailmassa yleistynyt uudempi tekniikka jossa viedä väriä ihon pintakerroksen sisään manuaalisesti kertakäyttöisellä kynää muistuttavalla välineellä jonka kärjessä on pieniä neuloja rinnakkain. Tällä instrumentilla piirretään väriä ihoon karva kerrallaan ja/tai tehdään pehmeää häivytystä. Tässä tekniikassa käden painolla on suuri merkitys ja lopputulos pysyy yleensä hyvänä 6-12kk. Microblading on usein hyvä hieman nuoremmalle iholle.


Tekniikan valintaan vaikuttaa moni asia joten siksi suunnittelen kestopigmentoinnit aina yhdessä asiakkaan kanssa.


Klassisella kestopigmentoinnilla sekä microbladingilla saadaan luotua monen eri tyylisiä kulmakarvoja - karvamaista, pehmeää & puuterista tai meikatun näköistä voimakkaampaa jälkeä, suunnitellaan yhdessä mikä sinulle sopii parhaiten! 

Kulmien pigmentoinnit tehdään aluksi kaksi kertaa ja näillä käynneillä on väliä noin 6-10 viikkoa. Nämä kaksi käyntiä kuuluvat hintaan ja myöhemmin tehtävät vuosivahvistukset on hinnoiteltu erikseen.
Hinnasto

Kulmien klassinen kestopigmentointi

Tämä sisältää kaksi laittokertaa (väli 6-10vkoa) 

Tarvittaessa 3. käynti 6-8 viikon kuluttua +80€

Jatkossa yksittäiset vahvistukset 160€/kerta

360€

Kulmien microblading

Tämä sisältää kaksi laittokertaa  (väli 6-10vkoa) 

Tarvittaessa 3. käynti 6-8 viikon kuluttua +80€

Jatkossa yksittäiset vahvistukset 140€ / kerta


295€


INFOA

Pigmentointi alkaa aina infotuokiolla, kirjallisen materiaalin ja kotihoito-ohjeiden läpi käymisellä sekä mallin ja värin huolellisella suunnitelmalla. Pigmentointia ei aloiteta ennen kuin huolellinen suunnitelma on tehty. Itse pigmentointia varten huolellinen esipiirrustus ja mittaaminen on tärkeä vaihe. Halutessasi voit käydä konsultoinnissa ennen toimenpidettä!

Heti laiton jälkeen pigmentoitu alue näyttää tummemmalta, myös pientä turvotusta ja punoitusta voi tulla ja iho on arka muutamia tunteja toimenpiteen jälkeen. Tämän vuoksi ajankohta on hyvä suunnitella niin ettei sinulla ole esimerkiksi tärkeitä juhlia tai aurinkolomaa heti pigmentoinnin jälkeen. 

Pigmentoinnin jälkeen ensimmäisen vuorokauden aikana pigmentoinnin päälle muodostuu ns rupikerros. Tähän paranemisprosessiin menee aikaa ihosta riippuen noin viikko. Tarvittaessa kulmien ihoa voi kotona kevyesti rasvata ohuella (esim ohut bebanthen) voiteella max 2 kertaa päivässä.

Paranemisen aikana kastelu, auringon ottaminen ja voimakas hikoilu on kielletty. Saat tarkat hoito-ohjeet hoitolasta kirjallisena mukaasi. 

Annathan ihon parantua rauhassa!Kontraindikaatiot

- olet alle 18 vuotias

- olet raskaana tai imetät

- kehossa on jokin tulehdus esimerkiksi parantumaton haava, kova flunssa tai muu vastaava

- sinulla on antibioottikuuri tai roaccutan lääkitys

- syöpähoitojen päättymisestä on alle 6kk

- sinulla on diabetes tai verenohennuslääkkeet käytössä (kysy lääkäriltä lupa)

- sinulla on HIV tai hepatiitti

- jos olet allerginen puudutusaineelle

- sinulla on todettu keloiditaipumusta ihossa

- pigmentoitavalla alueella on luomia