Post Waxing Lotion

Huipputehokas ja erittäin riittoisa hoitoneste sisäänkasvaneiden karvojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Sisältää korkean määrän maitohappoa sekä tehokkaan kasviuuteyhdistelmän joka kuorii, rauhoittaa ihoa ja tulehduksia tehokkaasti sekä nopeasti. Sisäänkasvaneet karvat saavat varman avun - lopputuloksena kauniimpi ja sileämpi iho, ilman tulehduksia.

Post Waxing Lotion on huipputuote sisäänkasvaneiden ihokarvojen (karvatupentulehdus) ennaltaehkäisyyn: niin sokeroinnin, vahauksen, parranajon, epiloinnin kuin höyläyksenkin jälkeen. Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon, oireina saattaa esiintyä ihon kutinaa ja tulehtuneita näppylöitä. Kuiva iho on suurin sisäänkasvaneiden karvojen aiheuttaja. Hoitoneste kuorii ihoa tehokkaasti, kuitenkaan kuivattamatta ihoa. Iho rauhoittuu hetkessä, sisäänkasvaneet karvat saavat varman avun - lopputuloksena kauniimpi ja sileämpi iho, ilman tulehduksia ja näppylöitä. Sulattaa karvatuppeen jumiutunutta talia ja ihon pintaa tukkivia kuolleita ihosoluja, tuhoaa bakteereita ja tulehduksia sekä rauhoittaa karvatupen toimintaa.

  • Estää sisäänkasvaneita ihokarvoja karvanpoiston jälkeen koko vartalon alueella (parta, niska, rinta, kainalot, sääret, bikinialue, pakarat)
  • Sopii käytettäväksi niin nyppimisen, sokeroinnin, vahauksen, höyläyksen ja ajon jälkeen
  • Kuorii ihon pintaa tukkivaa hilseilevää ihokerrosta (kuolleet ihosolut ja ihon pintaan kertyneet vartalonhoitotuotteet)
  • Rauhoittaa välittömästi tulehduksia ja torjuu haitallisia bakteereita
  • Ei kuivata ihoa (maitohappo sitoo kosteutta ihoon)
  • Estää tulehduksien aiheuttamia pigmenttiläiskiä ja tummentumia, ihoa vaalentamatta

Avainainesosat
Maitohappo 5.0%, Vihreä Tee-uute, Murattiuute, Vehnäuute, Kalsium, Kanelinkuoriuute, Beetaglukaani, Niasiiniamidi (B3), Kurkuminoidit, Salisyylihappo 0.5%, Sinkki, EGCG, Tee puu-öljy, Iltahelokkiöljy, Laventeliöljy, Sitruunaruohoöljy, Timjamiuute

Käyttö:
Aloita tuotteen käyttö 2-3 päivää ennen karvanpoistoa ja jatka käyttöä päivittäin noin kahden päivän ajan karvanpoistosta.


Tuotekoko 50ml

33,00 €